A biztonságos „mentes” étkezés záloga a keresztszennyeződés kizárása
A gluténérzékenységgel, cöliákiával vagy más ételallergiával élők számára a nyaralás sokszor nem a gondtalan pihenésről, hanem az állandó kockázatkerülésről szól. Ezért fontos, hogy olyan vendéglátóhelyet találjon, aki érintett a betegségben, ahol nemcsak a kínálat „mentes”, hanem valóban a konyha is. De a saját konyhában is fontos az elővigyázatosság.
blikk.hu
56 napja
Az emelkedő árakra panaszkodnak a magyarok, ennyiből jön ki a karácsonyi menü
A Rama kutatása szerint a többség 2000-5000 forint/fő közötti összeget szán az ünnepi fogásokra. Tízből kilenc magyar ragaszkodik a hagyományos fogásokhoz a karácsonyi menüben. A legkedveltebb
economx.hu
214 napja
Ezekre figyeljünk, ha fagyizni akarunk – Itt a nagy gelatokisokos!
Ezúttal az egyes fagylaltfajtákat és a köztük lévő különbségeket mutatjuk be. Lássuk!
mandiner.hu
336 napja
Árfigyelő: máig 3 millió magyar vásárlóról feledkeztek meg
Bekerültek a Gazdasági Versenyhivatal által üzemeltetett Árfigyelő rendszerébe a speciális étrendet követők által leggyakrabban fogyasztott termékek, illetve a marhahús és az ásványvíz
economx.hu
541 napja
Menü