Hollywoodi világsztár járt Rácz Jenő éttermében (FOTÓ)
A sztárséf hatalmas megtiszteltetésnek nevezte John Cena látogatását.
mandiner.hu
203 napja
„Egy jól elkészített pörkölttől még nem leszek rosszabb séf” – Interjú Rácz Jenővel
Rácz Jenő nagy ívet húz az utóbbi években. A sztárséfeket gyakran éri az a vád, hogy a médiaszereplések mellett háttérbe szorul a szakmai teljesítményük, de Jenő először Michelin-csillagot szerzett a Rumournak, majd chef patronná, azaz társtulajdonos séffé vált az ország első Michelin-csillagos éttermében, a Costesben. Utóbb a Lupa-szigeten nyitott helyet, ez a Portofino Beach Club, és a menetelés folytatódik tovább. Bulvárról nem lesz szó – Rácz Jenővel beszélgettünk.
nlc.hu
312 napja
Mit jelez, ha a fine dining látnoka a Kádár étkezdében lát fantáziát? Interjú Gerendai Károllyal
A kétezres évek végén csak maroknyi ember értette és támogatta Gerendai Károlyt a gasztronómiai elképzeléseiben. Két év múlva a Costes csapatával megszerezte az első Michelin-csillagot Magyarországnak, ma pedig már kilenc hazai étterem mondhatja ezt el magáról – ebből kettő az övé. Mindig előre ment, az esetében nem csak egy frázis, ha azt mondjuk, hogy a magyar gasztronómia egyik legfőbb vizionáriusa. Idén meglepő tétet tett meg: visszahozza az életbe a Klauzál téri Kádár étkezdét, és ez még csak az új manőverek kezdete. Gerendai Károlyt kérdeztük.
nlc.hu
377 napja
Rácz Jenő: A csillagokat is lehozom azoknak, akik megfelelnek
Rácz Jenő étterme évek óta egyre magasabbra tör a szakmában, sorra halmozza az elismeréseket. A sztárséf forgat, főz, alkot, irányít és minden részletre odafigyel, hogy az általa felállított minőség sziklaszilárd legyen. De mi lehet a sikere titka? Az rtl.hu-nak mesélt arról is, hogy milyen vezetőnek tartja magát, hogyan viselkedik a beosztottjaival és miként álmodja meg az új ételeit.
rtl.hu
395 napja
Menü