Spenótfőzelék debreceni kolbásszal: emlékszik az ízére? – Nézze, hogy csinálja Fásy Ádám!
A spenót magas C-vitamin-, A-vitamin-, K-vitamin- és folsavtartalommal rendelkezik, amelyek hozzájárulnak az immunrendszer erősítéséhez, a látás védelméhez és a csontok egészségéhez, valamint rostokban gazdag, ami elősegíti az emésztést és hozzájárul a teltségérzet kialakulásához. Érdemes tehát a spenótot gyakran beilleszteni az étrendbe – javasolja Fásy Ádám, aki egy finom receptet is adott hozzá.
blikk.hu
401 napja
Varga István: méltatlanul háttérbe szorult Magyarországon a spenót
Ipari és friss piaci kereskedelemre is termesztenek itthon spenótot, ami a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szabadföldi zöldség alosztályának elnöke szerint többször is az asztalunkra kerülhetne. Most kezdődik a szezonja.
infostart.hu
412 napja
Palak csole – spenót, csicseri
Indiai fűszerezésű spenót csicseriborsóval
magyarnarancs.hu
529 napja
Oda: az Ide, a 101 meg a Buja disznó(k)
Az „Oda” három ikonikus és különleges egységet hozott egy tető alá, ráadásképpen még reggelizőként is működik.
magyarnemzet.hu
546 napja