Fásy Ádám vasárnapi receptajánlata: ropogós süllőfilé spárgával
A spárga számos jótékony hatással bír a szervezetre. A benne található folsav csökkenti a szívbetegségek kialakulásának kockázatát, gazdag K, C, A, E, B vitaminokban és folsavban. Rendszeres fogyasztása segíthet megelőzni bizonyos rákos megbetegedéseket.
blikk.hu
324 napja
Rántott gomba, egy kis csavarral – Fásy Ádám így készíti, csinálja meg ön is!
A gomba és a sajt íze remekül kiegészíti egymást. A gomba alacsony kalória tartalmú, de magas tápértékű alapanyag, a sajtot hozzáadva pedig fehérjével és kalciummal gazdagítjuk az ételt. Számtalan variációja létezik, ki milyen sajtot szeret, Fásy Ádám ez alkalommal camembert sajttal töltve ajánlja.
blikk.hu
331 napja
Cheddar sajtos csirkemell Fásy Ádámtól: készítse el ön is otthon!
A cheddar sajt az egyik legnépszerűbb sajtfajta a világon, az érlelési időtől függően az íze lehet enyhe vagy intenzív, így mindenki megtalálhatja a kedvenc változatát. Állaga tömörebb, szilárdabb, mégis nagyon könnyen olvad, ami különleges textúrát biztosít akár a mai csirkemellnek, amit ez alkalommal rösztivel és tzatziki salátával ajánl Fásy Ádám.
blikk.hu
338 napja
Könnyű nyári saláta Fásy Ádám konyhájából
A mediterrán országokban a saláták nagyon népszerűek és gyakran fogyasztják őket, hiszen ízletesek és egészségesek is egyben. Egy tartalmas saláta tökéletes választás egy könnyű nyári ebédhez. Lássuk, milyen receptet ajánl ehhez Fásy Ádám!
blikk.hu
345 napja
Egyszerű, de nagyon finom: sült szűzpecsenye párolt zöldségekkel Fásy Ádámtól
Egy könnyű nyári ebédhez tökéletes választás lehet a vajban párolt zöldségek, amelyek frissességükkel és könnyedségükkel hódítanak. A zöldségeket megpároljuk olvasztott vajon, így megőrizve természetes ízüket és tápanyagtartalmukat.
blikk.hu
352 napja
Fásy Ádám elárulta kedvenc spagettireceptjét
A spagetti az olasz konyha tipikus fogása, az egyik legkedveltebb tésztaétel. Hosszú, vékony tésztája sokféleképpen felhasználható, és számos variáció létezik az elkészítéséhez. A bolognai és a carbonara szósz mellett akár cukkinivel, húsgombóccal, karfiollal vagy spárgával is készíthetjük.
blikk.hu
359 napja
Sertéskaraj rizibizivel – Hogy csináljam meg? – Egyszerű és gyors recept Fásy Ádámtól
A karaj sokféleképpen elkészíthető ízletes hús, és a sertés egyik legnépszerűbb része. Rántva, ahogy a gyermekek kedvelik, sütve, pácolva és még sorolhatnánk. Ráadásul számos köret passzol hozzá, így igazán változatosan tálalható.
blikk.hu
366 napja
Spenótfőzelék debreceni kolbásszal: emlékszik az ízére? – Nézze, hogy csinálja Fásy Ádám!
A spenót magas C-vitamin-, A-vitamin-, K-vitamin- és folsavtartalommal rendelkezik, amelyek hozzájárulnak az immunrendszer erősítéséhez, a látás védelméhez és a csontok egészségéhez, valamint rostokban gazdag, ami elősegíti az emésztést és hozzájárul a teltségérzet kialakulásához. Érdemes tehát a spenótot gyakran beilleszteni az étrendbe – javasolja Fásy Ádám, aki egy finom receptet is adott hozzá.
blikk.hu
401 napja
Fásy Ádám receptje az anyák napi ünnepi ebédhez
Május első vasárnapján Anyák napjához érkeztünk. Ezen a napon különösen nagy tisztelettel és szeretettel viseltetünk az édesanyák iránt, akik születésünk pillanatától óvnak és szeretnek bennünket. Legyen szó egy meleg ölelésről, egy finom ebédről vagy egy szívhez szóló üzenetről. Az Anyák napja egy olyan alkalom, amely lehetőséget ad kifejeznünk hálánkat és szeretetünket azok iránt, akik mindig mellettünk állnak. Az alkalomhoz illő ünnepi fogással készültem, melyhez jó étvágyat kívánok!
blikk.hu
429 napja
Készítsen rántott pontyot Fásy Ádámmal: egészséges fogás a vasárnapi ebédhez – recept
A halfogyasztás számos jótékony hatással bír a szervezetünkre, húsa könnyen emészthető, laza szerkezetű, rendszeres fogyasztása csökkenti a szívbetegségek kockázatát. Tehát, ha tehetjük, rendszeresen együnk halat az egészségünk érdekében – javasolja Fásy Ádám.
blikk.hu
443 napja
Vörösboros marhapofa rösztitallérral – Fásy Ádám receptje
A marhahús sokak szerint a húsok királya. A marhapofa korábban nem volt túl népszerű alapanyag a konyhában, pedig a népi konyha egyik legkedveltebb alapanyaga. Ezért is választottam ez alkalommal az étel elkészítéséhez a marha legszaftosabb és legízletesebb húsrészét alapanyagként.
blikk.hu
492 napja
Fásy Ádám receptje: kacsacomb gombamártással, párolt narancsos lila káposztával
A házi kacsa őse a tőkés réce. Háziasításuk megközelítőleg 5000 évvel ezelőtt történt. Húsa magas fehérjetartalmú, ízanyagban gazdag, rendkívül kalóriadús. Ez alkalommal egy fenséges főételt ajánlok e nemes húsból.
blikk.hu
520 napja
Recept: velőscsont-steak rizottóval, ahogy Fásy Ádám készíti
A rizottó gyors és tartalmas ételek közé tartozik, és számtalan módon variálhatjuk. Fogyaszthatjuk köretként, de önmagában főételként is megállja a helyét. Én ez alkalommal velőscsont-steakkel kínálom. Jó étvágyat kívánok!
blikk.hu
527 napja
Menü