Vargányás rizottó szarvasgomba forgáccsal - egyszerűbb a recept, mint gondolná!
A selymes rizottó alapját a húsos vargányagomba aromája és a fehér bor finom savassága határozza meg, amit a parmezán gazdag karaktere koronáz meg. A végén hozzáadott vaj lágy krémességet ad az ételnek, míg a tetejére szórt szarvasgomba forgács igazi gasztronómiai élményt nyújt, amivel bármely étkezést ünneppé varázsolhatunk.
blikk.hu
8 napja
Mennyei fogást szán az édesanyáknak Fásy Ádám – Mutatjuk a receptet!
Az anyák napja a szeretet és a hála kifejezésének egyik legnemesebb alkalma, amikor őszinte szívvel mondhatunk köszönetet édesanyánknak mindazért az önzetlen gondoskodásért, amely életük minden mozzanatát áthatja. Ez az ízletes fogás tökéletes módja annak, hogy egy kis kulináris kényeztetéssel ünnepeljük őket. A ropogósra sült lazac és a selymes, sajtos rizottó tökéletes összhangban van.
blikk.hu
64 napja
Fásy Ádám elárulta, mivel tehető még krémesebbé a rizottó - Próbálja ki ön is ezt a receptet!
A mascarpone egy friss olasz sajt, amely selymesen krémes állagáról és enyhén édes, gazdag ízéről ismert. Gyakran használják desszertek alapanyagaként, de kiválóan alkalmas a rizottó krémességének fokozására is. A mai étel egy gazdag, selymes textúrájú rizottó, amely tökéletesen egyensúlyozza a spenót frissességét és a mascarpone krémességét.
blikk.hu
113 napja
Recept: velőscsont-steak rizottóval, ahogy Fásy Ádám készíti
A rizottó gyors és tartalmas ételek közé tartozik, és számtalan módon variálhatjuk. Fogyaszthatjuk köretként, de önmagában főételként is megállja a helyét. Én ez alkalommal velőscsont-steakkel kínálom. Jó étvágyat kívánok!
blikk.hu
526 napja
Menü