Vargányás rizottó szarvasgomba forgáccsal - egyszerűbb a recept, mint gondolná!
A selymes rizottó alapját a húsos vargányagomba aromája és a fehér bor finom savassága határozza meg, amit a parmezán gazdag karaktere koronáz meg. A végén hozzáadott vaj lágy krémességet ad az ételnek, míg a tetejére szórt szarvasgomba forgács igazi gasztronómiai élményt nyújt, amivel bármely étkezést ünneppé varázsolhatunk.
blikk.hu
8 napja
Hiába a bírság, újra jönnek: évről évre több tolvaj rabolja ki az erdőket
A szarvasgomba kilója akár 125 ezer forintot is érhet, nem csoda, hogy évek óta virágzik körülötte a feketepiac. Tolvajok csapatostul járják az erdőket – nem ritkán engedély nélkül, kapával
economx.hu
27 napja
Rászállt a maffia a jászsági szarvasgombára
Májusban kezdődött a szarvasgomba engedélyhez kötött gyűjtési szezonja, csak fényképes igazolással rendelkező gombászok szedhetik legálisan. A tolvajokat ez nem érdekli, van olyan jászsági tölgyerdő, ahol a szarvasgombatelepeket háromméteres kerítéssel, őrtornyokkal, állandó őrszolgálattal kell védeni a tolvajoktól.
blikk.hu
28 napja
Luxus a konyhában: ezek a világ legdrágább élelmiszerei
Ikrák, gombák és boldog tehenek a listán.
322 napja
Szívélyes kiszolgálás, megnyerő beltér és jó konyha várja a vendégeket Kolozsvár belvárosának legújabb éttermében, a Pometben
Mintegy félszáz minőségi bort tartanak, zömmel erdélyi és Kárpátokon túli igényes pincészetektől, az importborok Francia- illetve Olaszországból valók.
magyarnemzet.hu
507 napja
Menü