Vargányás rizottó szarvasgomba forgáccsal - egyszerűbb a recept, mint gondolná!
A selymes rizottó alapját a húsos vargányagomba aromája és a fehér bor finom savassága határozza meg, amit a parmezán gazdag karaktere koronáz meg. A végén hozzáadott vaj lágy krémességet ad az ételnek, míg a tetejére szórt szarvasgomba forgács igazi gasztronómiai élményt nyújt, amivel bármely étkezést ünneppé varázsolhatunk.
blikk.hu
8 napja
Hogyan ne haljunk bele a gombapaprikásba: jó tanácsok kezdő gyűjtőknek és gyakorló fogyasztóknak
Az őszi esők nagyon gazdag gombatermést hoztak a magyarországi erdőkben, boldog-boldogtalan szedi is fel a termőtesteket. Van azonban néhány dolog, amit mindenképpen érdemes szem előtt tartani, hogy a gombafogyasztásból ne legyen tragédia. Miért ne higgyünk a gombafelismerő appoknak? Mire ügyeljünk, ha az út szélén veszünk gombát? Miről lehet felismerni a gyilkos galócát?
hvg.hu
246 napja
Menü