A gasztronómiai hazafiságról
Nem az a lényeges, hogy a külföldi ízt ne válasszuk, hanem az, hogy miért válasszuk a hazait mindenből, amiből csak lehetséges.
mandiner.hu
4 napja
Vinkó József a Budapesti gasztrokalauzról: a pincérterror és a parasztvakítás után itt a trendforduló
Megjelent a Budapesti gasztrokalauz, ennek kapcsán a budapesti éttermekről és a „legmagyarabb ételről”, de még az eredeti pörköltalapról is beszélt Vinkó József, a Magyar Konyha magazin főszerkesztője az InfoRádió Aréna című műsorában. Elmondta azt is, milyen dilemmák előtt áll az ember akár a körözött elkészítésekor is.
infostart.hu
188 napja
Vinkó két legyet ütött egy csapásra: Magyar és Jakab egyszerre lett kifigurázva
A két Péter ízekre lett szedve.
mandiner.hu
195 napja
Kaviártól csigáig, fürjtől marháig – a 150 legjobb magyar termelő
Jelentős változás volt az elmúlt évtizedben a minőségi alapanyagok beszerzése területén - hangsúlyozta Vinkó József, a Magyar Konyha főszerkesztője a Top 150 termelő című ingyenes kiadvány megjelenése után.
infostart.hu
276 napja
Vinkó József a Balatoni Gasztrokalauzról, a retrókonyha visszatéréséről és az Adria vonzásáról
A balatoni gasztronómia ágairól, sokszínűségeiről, a retróérzés meglétéről vagy hiányáról, a strandbüfék szerepéről is beszélt Vinkó József a Magyar Konyha főszerkesztője az InfoRádió Aréna című műsorában. Kifejtette, hogy drága-e a Balaton, s talált arra is magyarázatot, miért maradnak el a nyugati turisták.
infostart.hu
344 napja
Menü