Fásy Ádám elárulta, hogyan lesz igazán ropogós a szilveszteri malacsült
Fásy Ádám szilveszterre egy belül ropogós, belül omlós malacsültet ajánl az ünnepi asztalra. Az ízletes pecsenyéhez párolt savanyú káposztát és rösztit kínáljunk - javasolja. Aki egy igazán finom malacsültet enne, annak érdemes kipróbálnia a receptet.
blikk.hu
190 napja
Fásy Ádám egy finom korhely halászlevet ajánl az ünnepi asztalra – Próbálja ki a receptet!
Máris itt van advent aranyvasárnapja, amelyen a szeretet gyertyáját gyújtjuk meg. A készülődés közepette álljunk meg egy kicsit, és gondolkozzunk el azon, mit is jelent számunkra a karácsony, a szeretet ünnepe. Kívánom, hogy a feldíszített fenyőfa, a szikrázó csillagszórók hozzák még közelebb egymáshoz a szíveket - írja Fásy Ádám, aki az alábbi receptet ajánlja az ünnepi asztalra, és áldott karácsonyt kíván.
blikk.hu
197 napja
Egy jó gulyáslevest enne? Próbálja ki Fásy Ádám receptjét!
A gulyásleves az egyik legismertebb magyar ételünk. Eredetileg a pásztorok étke volt, amit szabad tűzön, bográcsban főztek, és a magyar alföldi pásztorkultúra szerves része. Ma már szerte a világon ismert és elismert fogás, amelyet gyakran a magyar gasztronómia szimbólumaként emlegetnek.
blikk.hu
211 napja
Így készíti Fásy Ádám a ropogós libacombot Márton napjára
Márton napjához közeledve itt az idő felkészülni, hiszen ezt a napot libaételek jellemzik Magyarországon. A néphagyomány szerint, aki Márton napján libát nem eszik, egész évben éhezni fog. Hogy ez ne történjen meg, Fásy Ádám ezúttal egy ropogós pecsenyelibacombot ajánl friss gyümölcsökkel.
blikk.hu
239 napja
Különleges tenger gyümölcsei leves Fásy Ádám receptje alapján
A tenger gyümölcsei leves gazdag és ízletes étel. Remek választás, ha valami igazán különleges és zamatos fogásra vágynak. Az ízek harmóniája és a tenger gyümölcseinek frissessége biztosan elvarázsolja az asztalhoz ülőket. Mutatjuk hozzá a receptet.
blikk.hu
246 napja
Így készíti Fásy Ádám a tökéletes rántott camembert sajtot: belül krémes, kívül ropogós lesz
Fásy Ádám gasztronómiai körutazásáról a héten a karcagi Nimród Bioétteremből jelentkezik. Erre a hétvégére rántva ajánlja a camembert sajtot, amelynek tökéletes kísérője lehet a burgonyapüré.
blikk.hu
253 napja
Ennél ropogósabb már nem lehet: Fásy Ádám így bundázza a karajt
A cornflakesbundában sült mangalicakaraj extra ropogós és ízletes, különösen a cheddar sajtmártással párosítva, ami krémes ízt biztosít. A könnyű és illatos párolt jázminrizs pedig remek kiegészítője ennek a fogásnak.
blikk.hu
260 napja
Készítsen különleges garnélás tésztát Fásy Ádámmal!
A garnéla könnyedén elkészíthető, hiszen számtalan módon felhasználható az ételkészítés során. Frissen és fagyasztva egyaránt beszerezhetők már számos nagyobb áruházban vagy halpiacon. Ha gyorsan elkészíthető, mégis különleges ételt szeretnénk a hétvégére, a garnéla remek választás lehet.
blikk.hu
267 napja
Fásy Ádám ígéri: szaftos marad a csirkemell, ha így készíti el
A serranóval bordírozott csirkemell egyszerre finom és szaftos, tökéletes harmóniában van a frissítő kapros-joghurtos uborkasalátával, amely könnyedséget kölcsönöz az ételnek. A magos-mustáros burgonyapüré pedig kiváló kísérője, karakteres ízeivel remekül egészíti ki a fogás többi elemét.
blikk.hu
274 napja
Igazi hungarikum a karcagi birkapörkölt: Fásy Ádámtól most megtudhatja, hogyan készítse el
A karcagi birkapörkölt a Nagykunság jellegzetes étele. A Magyarok Világszépe szépségverseny felkészítő táborának helyét biztosító Nimród Bioszállodában volt szerencsénk a versenyző hölgyekkel megkóstolni ezt az igazi hungarikumot - mesélte Fásy Ádám. A birkapörkölt elkészítését a szálloda konyhafőnöke, Kiss Norbert az alábbiak szerint ajánlja elkészíteni.
blikk.hu
281 napja
Kóstolja meg a spenóttal töltött csirkemellet, nem fog csalódni – ígéri Fásy Ádám
A töltött csirkemell egy egészséges és ízletes fogás, amelyben a csirkemell finom, szaftos marad, míg a spenót frissességet ad hozzá. A grillzöldségek tökéletesen kiegészítik a csirkét, illetve színesebbé teszik a tányért. A röszti pedig ropogós külsővel és puha belsővel rendelkezik, így minden falat élmény.
blikk.hu
302 napja
Ropogós kalamári Fásy Ádám konyhájából
A kalamári, vagy más néven tintahal, egy tengeri puhatestű, az olasz konyhában különösen népszerű alapanyag, gyakran sült vagy grillezett formában tálalják. A húsát sokféleképpen lehet elkészíteni, például töltve, pörköltként vagy salátákban is.
blikk.hu
309 napja