Legalább majd jókat eszünk
Dhillon Ranjeet Singh nagyobb céget akart építeni, mint India hatodik legnagyobb szállítmányozási vállalatát vezető édesapja. Nagyobb nem lett, ő mégis boldog – Budapesten. Új étteremlánca,az Indigo Express a gyorséttermi kiszolgálást és árakat ötvözi az indiai konyha receptjeivel. 1990 szeptemberében egy tizenkilencéves indiai fiatalember vékony pólóban és másfél ezer dollárral a zsebében fontos felismerésre jutott a hideg és szeles […]
forbes.hu
68 napja
Aloo Saag az első indiai ételem, amit nem lehet elrontani
Az ember nem is gondolná, de az indiai konyha végtelenül egyszerű. Mi is nagyon hasonló technikákat és lépéseket használunk a magyar konyhában, ezért majd meglátjuk, mennyire a kezünkre áll egy-egy indiai étel elkészítése. Javaslom kezdjünk egy vegetáriánus fogással, elronthatatlan!
blikk.hu
104 napja
Aloo Saag az első indiai ételem, amit nem lehet elrontani
Az ember nem is gondolná, de az indiai konyha végtelenül egyszerű. Mi is nagyon hasonló technikákat és lépéseket használunk a magyar konyhában, ezért majd meglátjuk, mennyire a kezünkre áll egy-egy indiai étel elkészítése. Javaslom kezdjünk egy vegetáriánus fogással, elronthatatlan!
blikk.hu
104 napja
Menü