Egy Michelin-csillagos séf, aki a gyerekkorod ízeit hozza vissza – ilyen a SALT étterem belülről
Tóth Szilárd neve nemcsak a Konyhafőnökből lehet ismerős: a budapesti SALT étterem séfjeként már Michelin-csillagot is szerzett, most pedig az RTL+ képernyőin mutatja meg, milyen, amikor az emlékek ízei új életre kelnek. A farm-to-table koncepcióra épülő, letisztult fine dining élmény nemcsak a hasat, hanem a szívet is megérinti – és még a fenntarthatóságra is figyel. Megmutatjuk, hogy mitől igazán egyedülálló az étterem koncepciója és víziója!
rtl.hu
13 napja
Kiderült végre, melyik Magyarország legjobb étterme
A Dining Guide ismét díjazta az ország legkiválóbb vendéglátóhelyeit. Június 3-án hétfőn este adták át a hazai gasztronómiai élet legkiemelkedőbb eseménye, a Dining Guide Év Étterme
economx.hu
399 napja
Az étel sava-borsa: a SALT lett az Év Étterme
Mutatjuk az idei Dining Guide Év Étterme gála díjazottjait.
399 napja
Gasztroforradalom Székelyföldön
Erdélyben már nagyvárosonként találunk legalább tíz, nemzetközi összehasonlításban is kiemelkedő éttermet.
magyarnemzet.hu
501 napja
Menü