Ki ne öntsd! A kovászos uborka leve valóságos kincs a konyhában
A kovászos uborka leve valódi kincs, ki ne öntsd!
borsonline.hu
6 napja
Pisszeghet, sípolhat, szisszenhet és pöföghet a befőttesüveg, de pont ez a jó: így fermentáltunk savanyú káposztát
Csodás vitamin- és tápanyagbombával kényeztethetjük a mikrobiomunkat a téli ínség idején, ha fermentált ennivalókat fogyasztunk. Többek között savanyú káposztát is készíthetünk ezzel a módszerrel – elmondjuk, hogyan érdemes csinálni lépésről lépésre, mit kell tudni a sózásról, fűszerezésről, hogyan kombináljuk az alapanyagokat, és mire figyeljünk különösen az erjesztés során.
hvg.hu
189 napja
Ki ne dobd a hagyma héját! Igazi csodafűszerként használhatod
Mutatjuk, mire lehet felhasználni.
borsonline.hu
244 napja
Menü