Alkohol helyett fermentált italok – Csütörtökön nyit a Gourmet Fesztivál (X)

Alkohol helyett fermentált italok – Csütörtökön nyit a Gourmet Fesztivál (X)

Csütörtöktől újra megnyitja kapuit a Gourmet Fesztivál a Millenárison – az ország legizgalmasabb ízei, kedvenc séfjei és újdonságai várják a látogatókat, családi nappal kiegészítve. Az idei fesztiválon a fermentált italok is főszerepet kapnak: Farkas Fruzsinával, fermentált ital szakértővel beszélgettünk arról, miért érdemes Vizikefírt – mai nevén fermentált italt – fogyasztani, és hogyan támogatja az emésztést, a mikrobiomot és a bélflórát.

#videó #adásrészletek #rtl #színes #reggeli #gourmet #gourmet fesztivál #fermentált

rtl.hu logortl.hu

46 napja

Fermentálás: így tartósítsuk könnyedén télire a zöldségeket

Fermentálás: így tartósítsuk könnyedén télire a zöldségeket

Bármilyen zöldséget fermentálhatunk.

#egészség #otthon #zöldségek #zöldség #fermentálás #fermentáció #fermentált #fermentált ételek #b-vitaminok #k2-vitamin

origo.hu logoorigo.hu

224 napja

5 étel, ami enyhíti a puffadást

5 étel, ami enyhíti a puffadást

Mutatjuk.

#tea #fermentált #haspuffadás #gyomorpanaszok #kurkuma

origo.hu logoorigo.hu

372 napja

Miért lesz minden étel finomabb kedves gombaspórákkal érlelt pasztától?

Miért lesz minden étel finomabb kedves gombaspórákkal érlelt pasztától?

Hogyan készül a világ egyik legjobb ízesítője, a miso paszta, mit csinálnak vele a gombaspórák és miért érdemes mindenkinek szeretni és használni otthon?

#gasztro #fermentálás #ázsiai #szójabab #fermentált #miso

telex.hu logotelex.hu

420 napja

Nincs több hír ebben a kategóriában.

Menü