Ne félj a fokhagymától! Próbáld ki inkább ezeket a fogásokat!
Számtalan módon felhasználhatjuk a fokhagymát. Előételtől a sós desszertig sokféle finomság készülhet belőle. Érdemes őket sorra kóstolni!
borsonline.hu
441 napja
Elképesztő csavar: így készíti az új-zélandi gasztromágus a magyar lángost
Belevarázsolta a fickó a fokhagymás kencét a lángosba.
metropol.hu
508 napja
Ezért ne dobd ki a fokhagyma héját - egy séf most megosztotta felhasználási tippjét
A legtöbben a gerezd fokhagyma belsejét használjuk, a papírszerű héjat pedig kidobjuk, feltételezve, hogy az csak a komposztra való.
550 napja
Rosszul pucoljuk a fokhagymát az olasz sztárséf szerint, elmondta, hogyan is kellene
<p>A Londonban dolgozó szakács szerint hibát követünk el, ha kidobjuk a fokhagyma héját.</p> <p>The post <a href="https://24.hu/elet-stilus/2024/01/04/rossz-pucol-fokhagyma-sef-gerezd-hej-tiktok/" target="_blank">Rosszul pucoljuk a fokhagymát az olasz sztárséf szerint, elmondta, hogyan is kellene</a> first appeared on <a href="https://24.hu/" target="_blank">24.hu</a>.</p>
24.hu
550 napja