A hármas asztal: Antal Imre
A törzsvendég.A Piroska vendéglő volt Antal Imre a dolgozószobája, és az ebédlője is volt egyben. Mindig a hármas asztalnál ült.
metropol.hu
148 napja
Ez a jezsuita pörkölt hét nyelven beszél!
Pakot Géza atya teolóiai és jezsuita tanulmányai mellett a főzés tudományát is elsajátította.
metropol.hu
169 napja
21 ezer forint egy tányér marhapörköltért? A magyar étterem most elmondta, miért kerül ennyibe
Jól meglepődött a vendég, amikor megkapta a számlát.
metropol.hu
269 napja
Huszonegyezer forintba került a marhapörkölt – az étterem elmagyarázta, miért
A vendég nem tudott fizetni, de a kocsikulcsát otthagyta.
269 napja
Így készíti Fásy Ádám a kedvenc pörköltjét
Omlós marhalábszár az alapja – érdemes kipróbálni. A magyar ember életében meghatározó eledel a pörkölt. Igazi hungarikum, hiszen a világon szinte egyedülálló, ahogy mi, magyarok készítjük. Mindenki büszke a saját pörköltjére, bevallom őszintén, én is a sajátomra – ajánlja Fásy Ádám az alábbi receptet erre a hét végére.
blikk.hu
533 napja
Menü