„Valóságos konyhaművész" - Jakabos Zsuzsanna nem csak az uszodában remekel
Jakabos Zsuzsanna válogatott úszónk az áprilisi országos bajnokságra készül. Férje és edzője, Petrov Iván elárulta, felesége nem csak a medencében, a konyhában is remekel.
borsonline.hu
128 napja
Durván betámadták Lékai-Kiss Ramónát a főzőtudománya miatt
Erre valószínűleg nem számított rajongóitól a műsorvezető.
borsonline.hu
151 napja
Ez a jezsuita pörkölt hét nyelven beszél!
Pakot Géza atya teolóiai és jezsuita tanulmányai mellett a főzés tudományát is elsajátította.
metropol.hu
169 napja
Az „amuse bouche” fogalma, s műfajbeli legemlékezetesebb élmények
A közösségi médiában rendszeresen egymásnak feszülnek a középszerű, gigantikus adagok hívei és a fine dining rajongói.
magyarnemzet.hu
177 napja
Ahol a konyhaművészet találkozik a szenvedéllyel – a Boti’s Kitchen Székelyudvarhelyen
Székelyudvarhely lényegében leköveti az anyaországi gasztrotrendeket.
magyarnemzet.hu
198 napja
Gasztrohedonista menekülés a világból Krúdy nyomában: bemutatták Bayer Zsolt új novelláskötetét
Rezeda Kázmér újabb utazásai címmel mutatták be november 15-én, pénteken a Budapest belvárosi Scruton kávézóban Bayer Zsolt új szépirodalmi kötetét. Bayer Zsolttal Szentesi Zöldi László beszélgetett. Mi a bemutató után kérdeztük a szerzőt. Interjúnk.
mandiner.hu
228 napja
Ezzel nyúlt az ételhez főzés közben? Azonnal álljon le vele!
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal hétfőn egy szedőlapátot hívott vissza primer aromás aminok kioldódása miatt. A Nébih arra kéri a vásárlókat, hogy ne használják a Lyukacsos
economx.hu
272 napja
Veszélyes tárgyat rejthet a konyhafiók, azonnal vigye vissza
Visszahívja a Mömax a forgalomból a CLASS elnevezésű krumplinyomó termékét, mert abból rákkeltő anyagok oldódhatnak ki. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) keddi tájékoztatójában
economx.hu
285 napja
Egy bolyhos, narancsszínű gomba az élelmiszer hulladékot finom ételekké alakítja
Az élelmiszerek mikrobákkal való átalakítása, a fermentálás rejlik sok kedvenc íz, például a sör mögött. De mi lenne, ha a mikrobák képesek volnának az élelmiszer hulladékot ízletes falatokká alakítani?
origo.hu
311 napja
Minden tiszteletet megérdemel, aki most a balatoni pokol kapujában áll
Odakint is alig viseljük a 36-38 fokos fullasztó hőséget, de gondoljunk csak bele, milyen lehet ilyenkor egy étterem konyháján dolgozni, ahol akár 50 fok is lehet! Az tényleg maga a pokol. Éppen
economx.hu
357 napja
Ezt nehogy megvásárolja, rákkeltő eszközöket hívott vissza a Nébih
Veszélyes vegyületek kioldódása miatt az alábbi konyhai eszközökre adott ki figyelmeztetést a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. Veszélyes vegyületek kioldódása miatt Alpina márkanevű
economx.hu
368 napja
Menü