Ne ess kétségbe! Így mentsd meg a levest, ha elsóztad
Mutatjuk a legjobb trükköket.
borsonline.hu
321 napja
A sok só gyomorrákot okozhat
Melyik ez az adalék és mennyit ehetünk naponta belőle?
metropol.hu
389 napja
Só nélkül is sós az étel ezzel a különleges japán kanállal
Japán kutatók fejlesztették ki azt az evőeszközt, amely elektromos töltést használ arra, hogy a kevésbé sós étel is elég sósnak tűnjön. A túlzott sóbevitel többek között magas vérnyomást okozhat, növeli a stroke kialakulásának veszélyét, reumás megbetegedésekhez, vese és emésztőrendszeri problémákhoz vezethet. Az Egészségügyi Világszervezet ajánlása alapján egy felnőttnek naponta legfeljebb 5 gramm sót szabad bevinnie a szervezetébe – a szigetországban kétszer annyi sót fogyasztanak az emberek, mint amennyit eszerint kéne, igaz, Magyarországon még ennél is jóval többet.
rtl.hu
412 napja
Népviselet, kenyér, só – így fogadták Orbánék a kínai elnököt
Hszi Csin-ping péntekig tartózkodik Magyarországon.
magyarnarancs.hu
425 napja
Rejtélyes jelenség az Antarktiszon
Időről időre kinyílik, megmarad, majd eltűnik. Végre kiderült, miért.
infostart.hu
428 napja
Hallottál már a fermentálásról? Mutatjuk, hogyan csináld!
Az utóbbi időben egyre népszerűbbé vált a fermentálás! Ha már unnánk a befőzést, de szeretnénk megőrizni a tavasz ízeit későbbre, érdemes kipróbálni ezt az ősi módszert. Mutatjuk, mit jelent pontosan a fermentálás, és hogyan kezdjünk hozzá.
borsonline.hu
435 napja
Ennyi mindenre jó? Így használd a sót takarítás során!
Nem csak sütés-főzés során használhatjuk.
borsonline.hu
479 napja