Friss hús, kiváló magyar minőség – a Lidl Húsfarm kínálatával!
A hús nemcsak finom, hanem alapvető fehérjeforrás is, tele értékes tápanyagokkal, amelyek elengedhetetlenek a mindennapi táplálkozásunkhoz. De hogyan válasszuk ki a legjobb minőséget? És miért érdemes a Lidl Húsfarm termékeit keresni? Megmutatjuk!
borsonline.hu
108 napja
Egészségtudatos termékével is aratott a Coca-Cola, lekaszáltak a piacot
Hatalmas bevételre tett szert a Fairlife nevű fehérjedús tejtermékkel az üdítőgyártó óriás. Nemcsak az üdítőitalok terén ért el komoly növekedést a Coca-Cola. A cég tekintélyes bevételre
economx.hu
140 napja
Ez a kérdés jelentősen megosztja az európai minisztereket
Az uniós mezőgazdasági miniszterek újbóli felhívása a helyi fehérjetermelés fellendítésére megosztja a véleményeket az EU-ban. A héten a Brüsszelben ülésező mezőgazdasági miniszterek
economx.hu
225 napja
Már elvárás, hogy legyen a közétkeztetésben növényi alapú fehérje
A Növényi Alapú Élelmiszereket Gyártók és Forgalmazók Országos Szövetsége is elküldte észrevételeit a Belügyminisztériumnak a közétkeztetést szabályozó 37/2014. (IV. 30.) EMMI rendelet
economx.hu
288 napja
A levegőprotein hamarosan kulcsfontosságú része lehet az egészséges étrendnek
A Solar Foods Solein nevű terméke hamarosan kulcsfontosságú része lehet az egészséges étrendnek. Fermentációs eljárással készül, mint a sör. A sörnél cukrot, búzát, és keményítőt használnak, hogy a cukrot alkohollá alakítsák, itt olyan gázt használnak takarmányként, ami szén-dioxidot tartalmaz. Innen a név: levegőprotein. A Solein egy speciális mikrobafajtát alkalmaz, ami szén-dioxiddal, nitrogénnel és hidrogénnel táplálkozik. A levegőben található vizet megújuló energiával felbontja, így hidrogén keletkezik. A termék fehérjetartalma nagy, vegánbarát és jó a környezetnek és tartalmazza a szükséges tápanyagokat és nagy előnye a kis szénlábnyoma. Az eljárás kulcsfontosságú eleme a hidrogén, ami lévén egy robbanékony gáz, nehéz a kezelése, főleg ipari mértékű alkalmazás esetén.
origo.hu
303 napja
Rosszabb híre egyetlen rovarnak sincs, pedig fontos szerepe lesz az étrendünkben
A csótányokról valószínűleg nem a „minőségi fehérjeforrás” kifejezés jut először az eszünkbe. Pedig az, sőt még komoly üzleti lehetőség is rejlik a tenyésztésükben. Bármilyen
economx.hu
307 napja
Tojászápulási egyszeregy húsvét közeledtével
A tojást legkésőbb három héttel a vásárlást követően ajánlott elfogyasztani. A tojást a tápértékét tekintve a leghasznosabb élelmiszereink közé soroljuk. Kicsi a kalóriaértéke
economx.hu
483 napja
Menü