És te mit kérdeznél a Michelin-csillagos séftől, a dietetikustól és a gasztrotörténésztől?

És te mit kérdeznél a Michelin-csillagos séftől, a dietetikustól és a gasztrotörténésztől?

A Filéző podcast közönségtalálkozóján Saly Noémi, Tóth Szilárd és Szabó Adrien válaszol majd a ti kérdéseitekre is.

#kultúra #beszélgetés #esemény #saly noémi #tóth szilárd #filéző #szabó adrienn #konyhai őselemek

24.hu logo24.hu

172 napja

Napóleon és a gyarmatosítás is tehet róla, hogy ma ennyi cukrot fogyasztunk

Napóleon és a gyarmatosítás is tehet róla, hogy ma ennyi cukrot fogyasztunk

A Filéző podcast záróepizódjának fókuszában a cukor áll, kigyűjtöttünk néhány érdekességet, amit a vendégeinktől hallhattunk.

#kultúra #gasztronómia #cukor #filéző #konyhai őselemek

24.hu logo24.hu

189 napja

Ki hozott először krumplit Magyarországra?

Ki hozott először krumplit Magyarországra?

Az új Filéző évad ötödik epizódja a krumplival foglalkozik, és most az erről szóló beszélgetésből emelünk ki néhány érdekességet.

#kultúra #gasztronómia #burgonya #krumpli #filéző

24.hu logo24.hu

196 napja

Mi szól amellett, hogy ne hagyjuk el teljesen a húst?

Mi szól amellett, hogy ne hagyjuk el teljesen a húst?

A Filéző tematikus évadának negyedik epizódja a húsevéssel foglalkozik, ebből osztunk meg néhány gondolatot vendégeinktől.

#kultúra #hús #gasztronómia #húsevés #filéző #konyhai őselemek

24.hu logo24.hu

203 napja

Száz éve még főleg szappanfőzéshez használták, de pár évtizeden belül mindent letarolt a napraforgóolaj

Száz éve még főleg szappanfőzéshez használták, de pár évtizeden belül mindent letarolt a napraforgóolaj

A Filéző podcast új epizódja fókuszában a zsiradékok állnak, és kigyűjtöttünk néhány érdekességet, amit a vendégeinktől hallhattunk.

#kultúra #gasztronómia #olaj #zsíradék #filéző #konyhai őselemek

24.hu logo24.hu

210 napja

Régen az jelezte a nők megöregedését, ha már nem tudtak kenyeret sütni

Régen az jelezte a nők megöregedését, ha már nem tudtak kenyeret sütni

A Filéző podcast új, tematikus évada második epizódjában a liszt, illetve a kenyér volt a főszereplő, és az adásban elhangzott érdekességek közül válogattunk.

#kultúra #gasztronómia #kenyér #liszt #filéző #konyhai őselemek

24.hu logo24.hu

217 napja

Magyarországon a gyerekek is többszörösét fogyasztják az ajánlott sómennyiségnek

Magyarországon a gyerekek is többszörösét fogyasztják az ajánlott sómennyiségnek

A Filéző podcast új, tematikus évadában a legalapvetőbb konyhai alapanyagokat járjuk körbe Saly Noémi gasztrotörténésszel, Tóth Szilárd séffel, és Szabó Adrienn dietetikussal.

#kultúra #gasztronómia #dietetikus #só #salt étterem #saly noémi #tóth szilárd #filéző #szabó adrienn #konyhai őselemek

24.hu logo24.hu

224 napja

Itt az ideje visszafoglalni az asszonypajtás szót, és nyugodtan garázdálkodni a konyhában

Itt az ideje visszafoglalni az asszonypajtás szót, és nyugodtan garázdálkodni a konyhában

A Filéző eheti vendége az Asszonypajtás blog szerzője, Balázs Barbi, akinek most jelent meg első szakácskönyve, amelyet az alcíme szerint a huszonegyedik századi spúroknak szán.

#kultúra #szakácskönyv #asszonypajtás #asszonypajtás blog #balázs barbi #filéző #filéző podcast

24.hu logo24.hu

364 napja

Nincs több hír ebben a kategóriában.

Menü