Jó lenne, ha nem utáltatnánk meg ételeket a gyerekekkel már a menzán
Telt ház előtt zajlott a Filéző podcast első közönségtalálkozója, amelyen a műsor három szakértője – egy gasztrotörténész, egy séf és egy dietetikus – minden kérdésre válaszolt, sőt, egymással is vitába szállhatott.
24.hu
134 napja
Hogyan kattantunk rá a cukorra, és mennyire kell félnünk tőle?
A Filéző podcastban a legalapvetőbb konyhai alapanyagokat járjuk körbe Saly Noémi gasztrotörténésszel, Tóth Szilárd séffel és Szabó Adrienn dietetikussal. Záró epizódunkban az imádott-rettegett cukor kerül terítékre.
24.hu
190 napja
A krumpli valójában nem hizlal, de akkor miért olyan rossz a píárja?
A Filéző podcastban a legalapvetőbb konyhai alapanyagokat járjuk körbe Saly Noémi gasztrotörténésszel, Tóth Szilárd séffel és Szabó Adrienn dietetikussal. Mai témánk a krumpli, amely ötszáz éve jutott el Európába, és számos tévhit övezi a mai napig.
24.hu
197 napja
Só, liszt, hús, cukor: a megújult Filézőből minden kiderül, amit legalapvetőbb ételeinkről tudni érdemes
A Filéző podcast új, tematikus évadában mindennapi konyhai alapanyagokat járunk körbe Saly Noémi gasztrotörténésszel, Tóth Szilárd séffel, és Szabó Adrienn dietetikussal.
24.hu
227 napja
Félelmek, tévhitek és extrém diéták – Szabó Adrienn dietetikus a helyes táplálkozásról
Hányszor lehet egy nap enni? Hogyan viszonyuljunk az alkoholhoz? A fogyás csak akaraterő kérdése? Meg lehet-e enni még azt a sütit vagy hamburgert? Mi a helyzet a hagyományos magyar ételekkel? A Most jövök vendége Szabó Adrienn dietetikus, akit arról kérdeztünk, hogyan is kell helyesen táplálkozni.
telex.hu
257 napja
Valamiért iszonyúan fogékonyak vagyunk az étkezéssel kapcsolatos tiltásokra és a korlátozásokra
Szabó Adrienn dietetikus szerint a helyes táplálkozás valójában nagyon egyszerű, csak túlbonyolítjuk. Interjúkban azt is elmondta, mik azok a hazai és nemzetközi ajánlások, amiket mindenkinek érdemes megfogadnia.
telex.hu
257 napja
Menü