Jó lenne, ha nem utáltatnánk meg ételeket a gyerekekkel már a menzán

Jó lenne, ha nem utáltatnánk meg ételeket a gyerekekkel már a menzán

Telt ház előtt zajlott a Filéző podcast első közönségtalálkozója, amelyen a műsor három szakértője – egy gasztrotörténész, egy séf és egy dietetikus – minden kérdésre válaszolt, sőt, egymással is vitába szállhatott.

#kultúra #filéző - podcast #iskolai menza #közönségtalálkozó #saly noémi #szabó adrienn #tóth richárd

24.hu logo24.hu

134 napja

És te mit kérdeznél a Michelin-csillagos séftől, a dietetikustól és a gasztrotörténésztől?

És te mit kérdeznél a Michelin-csillagos séftől, a dietetikustól és a gasztrotörténésztől?

A Filéző podcast közönségtalálkozóján Saly Noémi, Tóth Szilárd és Szabó Adrien válaszol majd a ti kérdéseitekre is.

#kultúra #beszélgetés #esemény #saly noémi #tóth szilárd #filéző #szabó adrienn #konyhai őselemek

24.hu logo24.hu

172 napja

Hogyan kattantunk rá a cukorra, és mennyire kell félnünk tőle?

Hogyan kattantunk rá a cukorra, és mennyire kell félnünk tőle?

A Filéző podcastban a legalapvetőbb konyhai alapanyagokat járjuk körbe Saly Noémi gasztrotörténésszel, Tóth Szilárd séffel és Szabó Adrienn dietetikussal. Záró epizódunkban az imádott-rettegett cukor kerül terítékre.

#kultúra #filéző - podcast #gasztronómia #cukor #saly noémi #tóth szilárd #szabó adrienn #konyhai őselemek

24.hu logo24.hu

190 napja

A krumpli valójában nem hizlal, de akkor miért olyan rossz a píárja?

A krumpli valójában nem hizlal, de akkor miért olyan rossz a píárja?

A Filéző podcastban a legalapvetőbb konyhai alapanyagokat járjuk körbe Saly Noémi gasztrotörténésszel, Tóth Szilárd séffel és Szabó Adrienn dietetikussal. Mai témánk a krumpli, amely ötszáz éve jutott el Európába, és számos tévhit övezi a mai napig.

#kultúra #filéző - podcast #krumpli #saly noémi #tóth szilárd #szabó adrienn #konyhai őselemek

24.hu logo24.hu

197 napja

Magyarországon a gyerekek is többszörösét fogyasztják az ajánlott sómennyiségnek

Magyarországon a gyerekek is többszörösét fogyasztják az ajánlott sómennyiségnek

A Filéző podcast új, tematikus évadában a legalapvetőbb konyhai alapanyagokat járjuk körbe Saly Noémi gasztrotörténésszel, Tóth Szilárd séffel, és Szabó Adrienn dietetikussal.

#kultúra #gasztronómia #dietetikus #só #salt étterem #saly noémi #tóth szilárd #filéző #szabó adrienn #konyhai őselemek

24.hu logo24.hu

224 napja

Só, liszt, hús, cukor: a megújult Filézőből minden kiderül, amit legalapvetőbb ételeinkről tudni érdemes

Só, liszt, hús, cukor: a megújult Filézőből minden kiderül, amit legalapvetőbb ételeinkről tudni érdemes

A Filéző podcast új, tematikus évadában mindennapi konyhai alapanyagokat járunk körbe Saly Noémi gasztrotörténésszel, Tóth Szilárd séffel, és Szabó Adrienn dietetikussal.

#kultúra #történelem #gasztronómia #krumpli #olaj #séf #zsír #hős #cukor #dietetikus #só #saly noémi #tóth szilárd #filéző podcast #szabó adrienn

24.hu logo24.hu

227 napja

Félelmek, tévhitek és extrém diéták – Szabó Adrienn dietetikus a helyes táplálkozásról

Félelmek, tévhitek és extrém diéták – Szabó Adrienn dietetikus a helyes táplálkozásról

Hányszor lehet egy nap enni? Hogyan viszonyuljunk az alkoholhoz? A fogyás csak akaraterő kérdése? Meg lehet-e enni még azt a sütit vagy hamburgert? Mi a helyzet a hagyományos magyar ételekkel? A Most jövök vendége Szabó Adrienn dietetikus, akit arról kérdeztünk, hogyan is kell helyesen táplálkozni.

#videó #podcast #interjú #életmód #egészség #most jövök #táplálkozás #dietetikus #szabó adrienn

telex.hu logotelex.hu

257 napja

Valamiért iszonyúan fogékonyak vagyunk az étkezéssel kapcsolatos tiltásokra és a korlátozásokra

Valamiért iszonyúan fogékonyak vagyunk az étkezéssel kapcsolatos tiltásokra és a korlátozásokra

Szabó Adrienn dietetikus szerint a helyes táplálkozás valójában nagyon egyszerű, csak túlbonyolítjuk. Interjúkban azt is elmondta, mik azok a hazai és nemzetközi ajánlások, amiket mindenkinek érdemes megfogadnia.

#videó #alkohol #elhízás #most jövök #táplálkozás #dietetikus #szabó adrienn

telex.hu logotelex.hu

257 napja

Nincs több hír ebben a kategóriában.

Menü