És te mit kérdeznél a Michelin-csillagos séftől, a dietetikustól és a gasztrotörténésztől?

És te mit kérdeznél a Michelin-csillagos séftől, a dietetikustól és a gasztrotörténésztől?

A Filéző podcast közönségtalálkozóján Saly Noémi, Tóth Szilárd és Szabó Adrien válaszol majd a ti kérdéseitekre is.

#kultúra #beszélgetés #esemény #saly noémi #tóth szilárd #filéző #szabó adrienn #konyhai őselemek

24.hu logo24.hu

173 napja

Napóleon és a gyarmatosítás is tehet róla, hogy ma ennyi cukrot fogyasztunk

Napóleon és a gyarmatosítás is tehet róla, hogy ma ennyi cukrot fogyasztunk

A Filéző podcast záróepizódjának fókuszában a cukor áll, kigyűjtöttünk néhány érdekességet, amit a vendégeinktől hallhattunk.

#kultúra #gasztronómia #cukor #filéző #konyhai őselemek

24.hu logo24.hu

190 napja

Hogyan kattantunk rá a cukorra, és mennyire kell félnünk tőle?

Hogyan kattantunk rá a cukorra, és mennyire kell félnünk tőle?

A Filéző podcastban a legalapvetőbb konyhai alapanyagokat járjuk körbe Saly Noémi gasztrotörténésszel, Tóth Szilárd séffel és Szabó Adrienn dietetikussal. Záró epizódunkban az imádott-rettegett cukor kerül terítékre.

#kultúra #filéző - podcast #gasztronómia #cukor #saly noémi #tóth szilárd #szabó adrienn #konyhai őselemek

24.hu logo24.hu

191 napja

A krumpli valójában nem hizlal, de akkor miért olyan rossz a píárja?

A krumpli valójában nem hizlal, de akkor miért olyan rossz a píárja?

A Filéző podcastban a legalapvetőbb konyhai alapanyagokat járjuk körbe Saly Noémi gasztrotörténésszel, Tóth Szilárd séffel és Szabó Adrienn dietetikussal. Mai témánk a krumpli, amely ötszáz éve jutott el Európába, és számos tévhit övezi a mai napig.

#kultúra #filéző - podcast #krumpli #saly noémi #tóth szilárd #szabó adrienn #konyhai őselemek

24.hu logo24.hu

198 napja

Mi szól amellett, hogy ne hagyjuk el teljesen a húst?

Mi szól amellett, hogy ne hagyjuk el teljesen a húst?

A Filéző tematikus évadának negyedik epizódja a húsevéssel foglalkozik, ebből osztunk meg néhány gondolatot vendégeinktől.

#kultúra #hús #gasztronómia #húsevés #filéző #konyhai őselemek

24.hu logo24.hu

204 napja

Száz éve még főleg szappanfőzéshez használták, de pár évtizeden belül mindent letarolt a napraforgóolaj

Száz éve még főleg szappanfőzéshez használták, de pár évtizeden belül mindent letarolt a napraforgóolaj

A Filéző podcast új epizódja fókuszában a zsiradékok állnak, és kigyűjtöttünk néhány érdekességet, amit a vendégeinktől hallhattunk.

#kultúra #gasztronómia #olaj #zsíradék #filéző #konyhai őselemek

24.hu logo24.hu

211 napja

Régen az jelezte a nők megöregedését, ha már nem tudtak kenyeret sütni

Régen az jelezte a nők megöregedését, ha már nem tudtak kenyeret sütni

A Filéző podcast új, tematikus évada második epizódjában a liszt, illetve a kenyér volt a főszereplő, és az adásban elhangzott érdekességek közül válogattunk.

#kultúra #gasztronómia #kenyér #liszt #filéző #konyhai őselemek

24.hu logo24.hu

218 napja

Magyarországon a gyerekek is többszörösét fogyasztják az ajánlott sómennyiségnek

Magyarországon a gyerekek is többszörösét fogyasztják az ajánlott sómennyiségnek

A Filéző podcast új, tematikus évadában a legalapvetőbb konyhai alapanyagokat járjuk körbe Saly Noémi gasztrotörténésszel, Tóth Szilárd séffel, és Szabó Adrienn dietetikussal.

#kultúra #gasztronómia #dietetikus #só #salt étterem #saly noémi #tóth szilárd #filéző #szabó adrienn #konyhai őselemek

24.hu logo24.hu

225 napja

Nincs több hír ebben a kategóriában.

Menü