Magyarországon a gyerekek is többszörösét fogyasztják az ajánlott sómennyiségnek

Magyarországon a gyerekek is többszörösét fogyasztják az ajánlott sómennyiségnek

A Filéző podcast új, tematikus évadában a legalapvetőbb konyhai alapanyagokat járjuk körbe Saly Noémi gasztrotörténésszel, Tóth Szilárd séffel, és Szabó Adrienn dietetikussal.

#kultúra #gasztronómia #dietetikus #só #salt étterem #saly noémi #tóth szilárd #filéző #szabó adrienn #konyhai őselemek

24.hu logo24.hu

224 napja

Michelin-csillagos sztárséfekkel lép partnerségre a Kifli.hu

Michelin-csillagos sztárséfekkel lép partnerségre a Kifli.hu

Prémiumtermékekkel biztosítják az alapanyagot.

#séf #konyha #konyhafőnök #kifli #babel budapest #salt étterem

 logo

234 napja

Új helyre került a Magyarország legjobb éttermének járó díj

Új helyre került a Magyarország legjobb éttermének járó díj

Egy kicsit északi, egy kicsit szatmári. Kiosztották a Dining Guide elismeréseit.

#étterem #csúcsgasztronómia #salt étterem #dining guide #platán gourmet

hvg.hu logohvg.hu

398 napja

Túltoltuk a baktériumok elleni háborút, ebben hozhat változást a fermentálás reneszánsza

Túltoltuk a baktériumok elleni háborút, ebben hozhat változást a fermentálás reneszánsza

A Filéző vendége Farkas Fruzsina natúr sommelier volt, aki szerint a fermentált italok készítése nemcsak a bélflóránknak tesz jót, de a mentális egészségünknek is. A vízikefirrel még azt is megízlelhetjük, mit ittak Harry Potterék.

#kultúra #filéző - podcast #fermentálás #farkas fruzsina #fermentált ital #natúr sommelier #salt étterem #sommelier

24.hu logo24.hu

469 napja

Nincs több hír ebben a kategóriában.

Menü