Néha jólesik egy Kőbányai, de meg kell ismerni a sörök izgalmas világát
Azon a pár közismert sörön kívül, amit tömegek fogyasztanak, többszázféle ízű, állagú, illatú sör létezik, a különleges sörök néha akár teljes ízprofilt is le tudnak fedni. Rebák Tibor sörfőzővel beszélgetünk.
telex.hu
156 napja
Ezerféle sárgarépa létezik, de csak egyet ismerünk, és annak is elfelejtettük az ízét
E heti gasztropodcastunkban a hazai zöldségfogyasztásról van szó, vendégünk a Farm2Fork tulajdonosa, Horváth Boldizsár, aki elmondja, miért kell keresni és szeretni a magyar színes répákat.
telex.hu
240 napja
Vomberg Frigyes: Ne ordítsak, mikor tönkretesz, neki se lesz semmije, és a vendég sem tér vissza?
A legújabb Ízfokozóban a tévés főzőműsorok zsűrijéből is ismert Vomberg Frigyessel beszélgettünk a hazai vendégek rossz ízléséről, a szakácsképzés kudarcairól és arról, milyen hatással van mindez a mai vendéglátásra.
telex.hu
268 napja
A brit konyha valójában jó
Két olyan szakáccsal beszélgetünk az Ízfokozó e heti műsorában, akik a brit konyhában váltak igazi szakáccsá, és ott tanulták azt, amit most itthon alkalmaznak. Miért hiszik sokan az angol, illetve a brit konyháról, hogy rossz, és miért jó valójában?
telex.hu
282 napja
Menü