Kerüljük el ezeket az ételeket, ha csontritkulásunk van
A csontritkulás kialakulása után fontos odafigyelni, milyen ételeket fogyasztunk. Az oxálsavat tartalmazó zöldségek akadályozzák a kalcium felszívódását, míg a szénsavas üdítőitalok meggyengítik a csontokat. Ezzel szemben a kalciumban gazdag tejtermékek, zöldségek, a K-vitaminban bővelkedő zöldségek, valamint a magnéziumot tartalmazó hüvelyesek hozzájárulhatnak a csontok erősítéséhez és egészségének megőrzéséhez.
blikk.hu
30 napja
Hazudhatott a gyermekorvos a vitaminhinyban elhunyt gyermek ügyében, egy évre eltilthatják
Korábban a bíróságnak azt mondta, adott be K-vitamint a gyereknek, miután nem volt biztos benne, hogy a szülők adtak neki. Azonban nem először hazudna, korábban majdnem 3 évre tiltották el praxisától.
444.hu
502 napja
Menü