5 airfryeres recept, amit már a gyerekek is simán elkészítenek
Nincs ötleted, mivel kösd le a gyerekeket a nyári szünetben? Mutatunk 5 szuper airfryer receptet, amit már a kisebbek is elkészíthetnek egy kis segítséggel. Így lesz a főzésből közös élmény és finom falatok sora!
rtl.hu
8 órája
Balatoni Gasztrokalauz: 323 hely, 55 új kaland a tó partján
323 hely, ezek sorában 55 új hely szerepel a Magyar Konyha magazin nyári számának mellékleteként megjelent Balatoni Gasztrokalauzban. A számok is jelzik, hogy folyamatosan bővül, fejlődik és változik a balatoni gasztronómiai kínálat – mondja az InfoRádióban Madary Orsolya, a kalauz szerkesztője, a Magyar Konyha magazin lapigazgatója.
infostart.hu
22 órája
Pásztor Erzsi elárulta nekünk a kedvenc receptjét: ennek az ínycsiklandó ételnek te sem fogsz tudni ellenállni
Pásztor Erzsi az igazi klasszikusokra esküszik.
borsonline.hu
31 órája
Horvátország: ide menjen vacsorázni, ha igazán igényes ételre vágyna
Idén két horvát étterem kapta meg a gasztronómia legnagyobb kitüntetését. Újabb rangos nemzetközi elismerésekben részesültek a horvát éttermek: a legfrissebb MICHELIN-válogatás alapján
economx.hu
45 órája
Let The Sunshine In
Itt a Forbes Life nyári a, a címlapon Lovas Rozi felszabadító történetével, belül pedig új gasztrokalauzunkkal, a Vibe Guide Budapesttel. Szerkesztette: Fekete Emese és G. Tóth IldaFotók: Mohai Balázs és Krasznai Zoltán Beleállok!Tabutémákat feszegető előadásokban játszik, rendszerkritikus videókban szerepel, a filmvásznon pedig kitartóan fut. Lovas Rozi mára az egyik legfoglalkoztatottabb színész lett, és az ország egy része már rég […]
forbes.hu
2 napja
Így választottak nagyszüleink is: 5 régi trükk a mézédes dinnyéhez
Hiába néz ki jól, a dinnye könnyen becsaphat a külsejével. A nyár kedvenc gyümölcse íztelenné vagy kásássá válhat, ha rosszul választunk. Mutatjuk, mire figyelj vásárláskor: a folt, a hang, a szár és még sok apróság segít eldönteni, melyik dinnye lesz igazán érett és lédús.
rtl.hu
5 napja
Csigát, tücsköt, hangyát és rántott húsos szendvicset ettem, hogy megértsem a dán gasztronómia sikerének titkát
Koppenhágai gasztrotúra-napló a világ legjobb éttermének fermentáló laboráról, pékségeiről, szendvicseiről, mexikói büféjéről, és beszélgetések a mögöttük álló megszállott emberekkel.
telex.hu
6 napja
Pesti István, a két Michelin-csillagos Platán Gourmet séfje: Sok pénzt meg időt töltöttem el azzal, hogy elrontsak dolgokat
Tíz éve kezdődött az egyik legismertebb magyar séf, Pesti István számára az a tatai kaland, amely azóta két Michelin-csillagot ért. Mi tartja ott, mi tartja a konyhában, és mit hiányol a magyar konyhából? Erről is beszélgettünk vele, és közben megnéztük, milyen a csúcsgasztronómia, ha igyekszik egyáltalán nem foglalkozni az aktuális trendekkel.
hvg.hu
6 napja
Véget ért a „zimmer feris” időszak
Egyre világosabban körvonalazódik egy egyedi balatoni gasztronómiai kultúra, a korábbi, „zimmer feris” időszak lezárult. A Balaton Gasztrokalauz bemutató eseményen Lévai Anikó arról beszélt
economx.hu
7 napja
Mivel etették a halottakat a régi Mezopotámiában? Jó okuk volt ételt hagyni az elhunytaknak
Az ételek, illetve maga az étkezés már a civilizáció kezdete óta fontos szerepet játszott a temetési rituálék során: segített fenntartani a kapcsolatot az élők és a holtak között, valamint feldolgozni a gyászt és a veszteséget.
nlc.hu
84 napja
Egy tér, ami összehoz: Nők, inspiráció és gasztronómia a Capsicum Clubban
Mitől lesz igazán emlékezetes egy nőnapi esemény? Ha nemcsak ünneplünk, hanem inspirálódunk is. Az Univer nőnap alkalmából új kulináris egységében, a Capsicum Clubban hívott össze olyan meghatározó női szereplőket, akik egy különleges gasztronómiai térben osztották meg gondolataikat, tapasztalataikat – és közben egy új oldaláról ismerték meg egymást.
nlc.hu
118 napja
Menü