Karácsony: Előre is elnézést kérek, csak erős idegzetűeknek javaslom az alábbi videót és a képeket
A főpolgármester arról rakott ki videót a budapesti aluljárókban lévő gíroszosokat és büféket érintő szabályozást indokolva, ahogy dolgozók lapátolják ki a csatornából a beöntött olaj és zsír hozadékát.
telex.hu
136 napja
Ilyen sonkát ne vegyél a boltban
Mutatunk egy okkal többet, amiért érdemes átnézni a címkét!
metropol.hu
141 napja
"Olyan dögös vagyok, az emberek nem hiszik el, hogy van egy 23 éves fiam"
Egy anya drasztikus lépések tesz meg az örök fiatalságért.
borsonline.hu
146 napja
"Ez a szépségipar jövője" - állítja az influenszer, aki mások zsírját fecskendezi az arcába
A 47 éves hölgy szerint ez a fiatalságának a titka.
borsonline.hu
148 napja
Egy új kutatás ígéretes eredményeket hozott az elhízás elleni küzdelemben
A spanyol Nemzeti Rákkutató Központ (CNIO) és a Nemzeti Kardiovaszkuláris Kutatóközpont (CNIC) tudósai nemrég egy mechanizmust fedeztek fel, amely segíthet az elhízás és a kapcsolódó betegségek megelőzésében. A tanulmány középpontjában a barna zsírszövet áll, amely képes hőt termelni és ezáltal energiát égetni - számolt be a scitechdaily.com .
portfolio.hu
159 napja
Áttörés egy veszélyes betegséggel szemben
A szívet körbeölelő epikardiális zsírszövet titkokat rejt a szív egészségéről. Most megtalálták és felfedték őket.
infostart.hu
188 napja
Egekben az élelmiszerek ára, Magyarországot is sikerült alulmúlni
Novemberben közel 5 százalékkal nőttek az évesbázison számolt élelmiszerárak Szlovákiában. Az UniCredit Bank felmérése szerint a magyar boltokban 14 százalékkal olcsóbban lehet élelmiszereket
economx.hu
198 napja
Az emelkedő árakra panaszkodnak a magyarok, ennyiből jön ki a karácsonyi menü
A Rama kutatása szerint a többség 2000-5000 forint/fő közötti összeget szán az ünnepi fogásokra. Tízből kilenc magyar ragaszkodik a hagyományos fogásokhoz a karácsonyi menüben. A legkedveltebb
economx.hu
213 napja
Só, liszt, hús, cukor: a megújult Filézőből minden kiderül, amit legalapvetőbb ételeinkről tudni érdemes
A Filéző podcast új, tematikus évadában mindennapi konyhai alapanyagokat járunk körbe Saly Noémi gasztrotörténésszel, Tóth Szilárd séffel, és Szabó Adrienn dietetikussal.
24.hu
227 napja
Eltűnik a menzákról a diós tészta és a müzliszelet
A közétkeztetésben jövőre új szabályozás lép életbe, tiltólistára kerülnek a leggyakoribb allergén összetevők, mint a diófélék és a szezámmag. A Magyar Közlönyben megjelent, Pintér
economx.hu
235 napja
Változnak az élelmiszer-csomagolások, szokatlan lesz eleinte
Nem kell majd böngészni a csomagolások apró betűs feliratait A World Health Organisation (WHO) legfrissebb javaslata szerint az egészségtudatosabb döntéshez járulna hozzá, ha az élelmiszerek
economx.hu
243 napja
Készüljön! Nem lesz édes, ami eddig édes volt, és nem lesz sós, ami eddig sós volt
Hozzászoktunk az édes és sós ízekhez, vesszük a zsírokkal teli élelmiszereket, ezáltal hozzászoktunk bizonyos ízekhez. A jövőben vélhetően ez megváltozik, mert a kutatók szeretnék lecsökkenteni
economx.hu
247 napja
Mikor engem megszereltek a kórházban, nem a zsírfoltot néztem a falon
A Telexnek Kötcsén mindenki azt mondta, hogy az állami egészségügybe jár, és a többség kifejezetten elégedett is vele. Emellett a melegorgiákra járó pap esetéről is megkérdeztük a fideszes holdudvar véleményét.
telex.hu
302 napja
Penész vagy zsírra szállt por? Nem mindegy?
Magyar Péter heteken át járta a kórházakat, dokumentált, hőmérsékletet mért, és bár amit megmutatott, abban tulajdonképpen semmi új nincs, mégis magyarázkodásra kényszerítette a kormányzatot. Neki vajon miért sikerült, ami másnak eddig nem?
rtl.hu
307 napja